Fürjtojás.hu

Étkezési és Tenyész fürjtojások 2015 óta… 20-207-207-0

Shop

Online vásárlás

Fürjtojás online vásárlás 2024 🙂

Minden kedves ÚJ vásárlónak vagy réginek aki 1 évnél régebben rendelt 1 doboz ajándék tojást adunk 🙂 Tehát ha, ebbe tartozol és Pl. 5 dobozzal szeretnél elég csak 4 dobozt jelölni és röviden üzend, hogy új vagy… Ha 10-el, akkor elég 9 doboz és a 10.-ik ajándék. Fontos, hogy neked kell jelezni, hogy új vagy itt!

Ha van adószáma töltse ki, mert kötelező! Adószám beírása után automatikusan kitölti a cégnevet, irányítószámot, várost és címet. GMO MENTES Online fürjtojás rendelésed itt állíthatod össze. Gondosan csomagoljuk ne aggódj, ha még is több törne azokat Ingyen cseréljük 🙂 Rendeléstől függően akár már másnap otthonodban lehet az egészséges fürjtojás. Amit eddig tyúktojásból csináltál most minden receptet lecserélheted a csodás fürjtojásra… Fürjtojás saláta, prézli, sütemények, fürjtojás rántotta, krémek és még millió dolog. Fürj recept Gordon Ramsay módra

(A fürjtojás nem gyógyszer és nem alkalmasak betegségek kizárólagos kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak egyedüli helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek.)

1–12 termék, összesen 34 db