Fürjtojás.hu

Étkezési és Tenyész fürjtojások Számlával

Fürj Tojók

Fürj Tojók

1 490 Ft Bruttó Ár (nettó 1 173 Ft)

Nettó 1173Ft/db Postával nem kérhető itt de előrendelhető illetve lefoglalható!  Fürjészetünkből rendszeresen vásárolt a Debreceni Egyetem több száz madarat vagy a Budapesti Állatkert.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A brutális Táp és áram emelkedése miatt kicsit emelkedtek az árak. Egy madár önköltsége kb. 850-900Ft mikor az áfát is befizetem marad nekünk 270-300Ft madaranként a haszon. Remélem így érthetőbb mit takar az ár.

a, Vehet kétes helyről korcs madarakat számla és szalmonella vizsgálat nélkül szintén 1500 forintért.

b, Vehet tőlem és még 1-2 helyről hivatalos Fürjészetből (4db kézmosó, fürdőszoba, fürjes ruha mosógép helység, fekete és fehér öltöző minden kicsempézve) Áfa számlával, folyamatos Szalmonella NEGATÍV eredménnyel NÉBIH felügyelet alatt 2015-óta és garantált eltérő vérvonalak nem testvér tojón van testvér kakas ami keveset tojik majd…

95%-ban Vadas színben de pár búza is előfordulhat benne. Fürj tojók áprilistől vihetőek ekkor lesznek 5 hetesek. Darabszám megjelöléssel cím és telefonszámmal bekerülhet a rendelői listába. Értékesítés ÁFÁS számlával. POSTAI SZÁLLÍTÁST NE JELÖLJÖN BE ezeket a rendeléseket törlöm. Csak személyesen vihető élő madár.

Print Friendly, PDF & Email

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.


Call Now ButtonRendelj még ma!