Fürjtojás.hu

Étkezési és Tenyész fürjtojások 2015 óta… 20-207-207-0

Termelési díj – Baromfi ágazatban

Termelési díj – Baromfi ágazatban

Baromfi díjak

Nagy öröm ért minket, mert egy hete kaptunk egy Termelési Díjat Csányi Sándor Úr Bonafarm vállalatától 🙂 Ez a díj a Baromfi ágazat legkiemelkedőbb partnereinek jár és idén mi kaptuk. A legtöbb fürjtojás értékesítése hivatalosan és számlával illetve sikerült Magyarország egyik legjobb beltartalmi értékekkel bíró 32db Fürjtojásos tésztáját is készítenünk. Ami engem is meglepett az akkreditált vizsgálati labor eredményéből, hogy összehasonlítva más fürjtojás tészták értékeivel a miénk sokkal de sokkal jobb 🙂 Brutálisan csupán a fele telített zsírt tartalmazza ami 0,6g… Én ilyet 8 tyúktojásos tésztánál vagy 30 fürjtojásos tésztánál még nem láttam. A miénk pedig 32db tojásos hiszen minél több a tojás annál több a telített és telítetlen zsír is. Ettől független a több tojás nálunk még is egészségesebb tésztát eredményez. A megfelelő takarmánynál fontosabb nincsen Itt 100% GMO menteset kapnak. Nem olcsó de mint kiderült okkal. Több energia több fehérje kevesebb cukor és kevesebb ROSSZ ZSÍR azaz telített, ha ezt szeretné vásároljon még ma akár itt a weboldalon!

Fürjtojás tészták

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment on "Termelési díj – Baromfi ágazatban"

    SZIASZTOK!
    EGY IDEJE MÁR NEM ÍRTÚNK EGYMÁSNAK!
    REMÉLEM A NYÁRI KELTETÉSI KIESÉST MÁR HELYRE TUDTÁTOK HOZNI.

    TISZTELT ATTILA ÉS CSALÁDOD!
    SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A TERMELÉSI DÍJHOZ – A FÜRJTOJÁS TÉSZTÁHOZ!
    CSAK ELKÉPZELNI TUDJUK MI MUNKA VAN E – DÍJ MÖGÖTT!
    SZLOVÉNIÁBÓL ( MURAVIDÉKRŐL) – HANCSIK EDIT ÉS JÓZSI
    DOBRONAKRÓL
    ÜZLETI TÉNY: ELADÓ KELTETNI VALÓ FÜRJTOJÁST TUDNÁNK E NÁLATOK VÁSÁROLNI?
    CCA. 1200 DB.?

    ÜDV!
    HANCSIK JÓZSI

Hozzászólás a(z) JOZEF HANCIK bejegyzéshez Válasz megszakítása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .