Fürjtojás

Fürjtojás... Ha fontos az egészsége!

Font Size

Screen

Cpanel

Egyszerű fürjpecsenye

E-mail Nyomtatás PDF
  • Elkészítés:

A borókabogyót összetörjük, majd a sóval, és borssal együtt a fürjekhez adjuk. Vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, majd tepsibe tesszük. Sütőben fél órán át sütjük, közben többször meglocsoljuk az olajjal. Amikor kész, a fürjeket kettévágjuk, a levét leszűrjük, és meglocsoljuk vele. mentás almakocsonyát és apró leveles tésztát adhatunk hozzá.

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 8 fürj
  • 20 dkg angolszalonna
  • só, bors
  • 1 kk. borókabogyó
  • 2 dl olaj

››› Vissza a receptekhez ›››

Módosítás dátuma: 2011. április 26. kedd, 16:16
You are here Egyszerű fürjpecsenye

A japán fürj és a fürjtojás fogyasztásának egészségügyi kockázata nulla. Ismeretlen fogalom a szalmonella és az étellel szembeni allergiás roham.